ЗА НАС - FEDE IN MARIA

Go to content

Main menu:

ЗА НАС

Optima Fide - "С пълно доверие"

 

Дом за възрастни хора "FEDE IN MARIA" се намира на удобно и комуникативно място в района на гр. Пловдив (в с. Ягодово с постоянен градски автобус №22).
Местността е тиха и спокойна, далеч от суматохата.
Чрез основните си функции, домът подобрява общото състояние и качеството на живот на страдащия човек, осигурява спокойствие и комфорт, спестява време и неприсъщи ангажименти. На разположение е висококвалифициран персонал, както и 24-часова грижа при нужда.
Дом за стари хора "FEDE IN MARIA" работи за подобряване качеството на живот на хора във възраст, която вече не им позволява да се движат и да са самостоятелни "както едно време". За това и Нашата цел е да ви предоставим възможността да се грижим Ние за Вас, за да имате едно по-спокойно и сигурно бъдеще. Подготвили сме специално обучен медицински екип от лекари, рахабилитатори, медицински сестри, социален работник и болногледачи, които да бдят над Вас. Понеже всеки е различен, затова имаме индивидуално отношение към всеки един човек.

Домът за стари хора "FEDE IN MARIA" извършва при спазване на всички законови изисквания, следните дейности:
Целодневно(денонощнo) или почасово медицинско наблюдение;
Целодневна(денонощна) или почасова специализирана и качествена здравна грижа по обгрижване на пациентите, с цел подобряване качеството на живот;

Различни видове развлечения за по-пълноценен ден;
Качествено и пълноценно хранене 4 пъти на ден, съгласувано с индивидуалнота и здравословна нужда на всеки един;

ДОВЕРИЕ за един спокоен живот.

За връзка с Нас:обаждане
e-mailОбадете ни се

0876855302

 
 
Back to content | Back to main menu